Selecteer een pagina

Het is wederom een jaar geweest, anders dan normaal. We zitten gelukkig weer in een periode dat we naar buiten mogen en klanten kunnen uitnodigen. Dat doen we dan ook graag. De Covid19 perikelen hebben immers niet alleen gezorgd voor een hoop stress (wat wil je als je niet mag/kunt zeilen) ook de prijzen van ruw materiaal, energie en transport zijn enorm gestegen! En wij voorzien dat de prijzen komend jaar nog wel verder gaan stijgen. We hebben het dan over prijsstijgingen van wel 12-18%. Dat is extreem fors!

We doen er alles aan om uiterst competitief te blijven. Echter, voor ons staat kwaliteit voorop. We blijven trouw aan onze doekleveranciers Contender, Dimension Polyant en Bainbridge. Ondanks de prijsverhogingen.

Het is raadzaam om de nieuwe zeilen in de winterperiode te bestellen. Hoe eerder u bestelt, hoe groter de korting. Vraag nu een offerte aan of beter nog, maak een afspraak en kom langs. De koffie staat klaar. Uw koek eten we graag op.

PS: we hebben nog even overwogen om de naam winterkorting te veranderen in “vrolijke-klant-korting”. Wellicht dat we dit komend voorjaar alsnog gaan doen. 🙂