Nieuw skinne’tje voor zoutwater

Zoals bekend zijn wij als Apollo Sails in de Benelux ook vertegenwoordiger van Banks Sails Europe. De van oudsher Britse zeilmakerij maar nu vooral actief op heel het Europese continent. De uitvinders en vernieuwers van menig type zeil in de zeilsport. We hebben ook dit seizoen weer een paar mooie ‘skins’ en ontwerpen van Banks Sails in de maak!

Hier een mooi exemplaar: membraan zeil. Een film/film versie waarbij het membraan robuuster is door het taffeta intern te verwerken. Hierdoor kunnen panelen nog steeds verlijmd worden. Schitterend mooi.

Eerdaags op Nederlands zoutwater te vinden. Nog even wat werk in de afwerking. Bij membraanzeilen is afwerking een heel belangrijk ding. Ervaring speelt daarbij een grote rol. Banks Sails Europe maakt de membranen 100% zelf, en hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring. En vele, vele WK, EK en Nationale titels in de pocket!

Ook interesse in een membraanzeil? Kom op de koffie! We nemen graag de tijd om tot een mooi en snel membraan zeil te komen voor nagenoeg elk type schip! Ook de Superjachten!!

Comments are closed.