Drukte in Genoa

Banks Sails stand

Drukte voor Banks Sails Europe

Het was een drukte van heb ik jou daar, voor Banks Sails Europe op de internationale Genoa Boat Show. De vraag naar nieuwe membraanzeilen zit meer dan in de lift. De ontwikkeling van membraanzeilen staat bij Banks Sails nooit stil. Met de iREVOLUTION membraanzeilen is een nieuwe type membraanzeil ontwikkeld dat duurzaam, licht van gewicht en zeer vormvast is. Het is inmiddels toegepast op grootzeilen van 360m2 (voor de Nomad FC100). We hebben membraanzeilen succesvol gemaakt van 1000m2 en meer! U zegt? Ja juist!

Nee, tijdens de Genoa Boat Show is maar weer gebleken dat ruim 25 jaar ervaring met het 100% zelf vervaardigen van membraanzeilen, zich uitbetaalt in kwaliteit en zeer tevreden klanten!

Onze membraanzeilen worden dan ook met zorg en aandacht gemaakt. Belangrijker nog: we nemen de tijd. Niet alleen tijdens het verkoopgesprek, dat doen de meeste van ons zeilmakers wel. Nee, tijdens het vervaardigen van de membraanzeilen is het van groot belang dat het lamineerproces (het verlijmen) goed en kundig gebeurt. Hier zijn we bij Banks Sails echt gespecialiseerd in! Wij gebruiken geen versnellers of activators om dit proces te versnellen en daarmee goedkoper te maken. Dit komt namelijk de kwaliteit niet ten goede. Sommige zeilen liggen wel een week onder vacuüm.  Duur proces, zeker. Maar alleen zo bereik je een absoluut duurzaam membraanzeil, vinden wij. En we laten al helemaal geen materiaal weg (filmless) om zo sneller te kunnen produceren tegen een gunstiger tarief. Nee, tijdens de Genoa Boat Show is maar weer gebleken dat ruim 25 jaar ervaring met het 100% zelf vervaardigen van membraanzeilen, zich uitbetaalt in kwaliteit en zeer tevreden klanten!

Comments are closed.